Een licentie op XBRLreports producten is persoonsgebonden. Dit betekent dat voor iedere gebruiker van XBRLreports binnen uw organisatie een aparte licentie moet worden verkregen.

Licenties voor het gebruik van XBRLreports producten kunt u bestellen in de abonnementenomgeving van XBRLreports, via de website abonnementen, of door te kiezen voor de button ‘Activatiecode aanvragen’ in het instellingenmenu van XBRLreports.

U wordt dan naar de website van XBRLreports geleid waar de abonnementen van XBRLreports beheerd worden. Als u al eerder een account heeft aangemaakt dan kunt u uw gebruikersnaam en wachtwoord invullen en kiezen voor Inloggen.
Wanneer u voor de eerste keer wilt inloggen in het abonnementensysteem, dient u eerst een account aan te maken. Kies hiervoor rechtsboven in het scherm voor de optie ‘Aanmelden’.

Na aanmelden verschijnt het volgende invulscherm:

Nadat alle benodigde gegevens gevuld zijn en u heeft gekozen voor ‘Aanmelden’, ontvangt u op het opgegeven mailadres een link waarmee het account geactiveerd kan worden.
Na activatie van het account kan worden gekozen voor ’Inloggen’.

U ziet dan uw contactgegevens en de producten waarop u een abonnement af kunt sluiten. Via de knop ‘Abonneren’ kunt u per product een abonnement aanvragen.

In het vervolgscherm geeft u per abonnement aan voor hoeveel gebruikers (of devices) u toegang wilt verlenen. Kies vervolgens voor ‘Abonneren op XBRLreports ……..’ .

Als u een abonnement heeft afgesloten op XBRLreports, ontvangt u op het door u opgegeven mailadres een mail met hierin een activatiecode.
De activatiecode heeft u nodig om de licentie van XBRLreports te activeren. Dit wordt beschreven in het hoofdstuk Activeren licentie XBRLreports en in het hoofdstuk Activeren licentie Communication Manager t/m versie 3.4 of Activeren licentie Communication Manager vanaf versie 3.5.