Een licentie op XBRLreports is persoonsgebonden. Dit betekent dat voor iedere gebruiker van XBRLreports binnen uw organisatie een aparte licentie moet worden verkregen.

Licenties voor het gebruik van XBRLreports kunt u bestellen in de abonnementenomgeving van XBRLreports, via de website abonnementen, of door te kiezen voor de button ‘Activatiecode aanvragen’ in het instellingenmenu van XBRLreports.

U wordt dan naar de website van XBRLreports geleid waar de abonnementen van XBRLreports beheerd worden. Als u al eerder een account heeft aangemaakt dan kunt u uw gebruikersnaam en wachtwoord invullen en kiezen voor Inloggen.
Wanneer u voor de eerste keer wilt inloggen in het abonnementensysteem, dient u eerst een account aan te maken. Kies hiervoor rechtsboven in het scherm voor de optie ‘Aanmelden’.

Na aanmelden verschijnt het volgende invulscherm:

Nadat alle benodigde gegevens gevuld zijn en u heeft gekozen voor ‘Aanmelden’, ontvangt u op het opgegeven mailadres een link waarmee het account geactiveerd kan worden.
Na activatie van het account kan worden gekozen voor ’Inloggen’.

U vindt dan uw contactgegevens en de producten en diensten waarop u een abonnement af kunt sluiten, middels de button ‘Abonneren’.

In het vervolscherm geeft u aan voor hoeveel gebruikers (of devices) u een abonnement af wilt sluiten. Kiest u hierna voor ‘Abonneren op XBRLreports’.

Nadat u een abonnement heeft afgesloten op XBRLreports, ontvangt u op het door u opgegeven mailadres een mail met hierin een activatiecode.
De activatiecode heeft u nodig om de licentie van XBRLreports te activeren. Dit wordt beschreven in het hoofdstuk Activeren licentie XBRLreports en in het hoofdstuk ‘Activeren licentie XBRLreports Communication Manager.