Een licentie op XBRLreports producten is persoonsgebonden. Dit betekent dat voor iedere gebruiker van XBRLreports binnen uw organisatie een aparte licentie moet worden verkregen.

Licenties voor het gebruik van XBRLreports producten kunt u bestellen in de abonnementenomgeving van XBRLreports, via de website abonnementen.
U wordt dan naar de website van XBRLreports geleid waar de abonnementen van XBRLreports beheerd worden. Als u al eerder een account heeft aangemaakt dan kunt u uw gebruikersnaam en wachtwoord invullen en kiezen voor Inloggen.
Wanneer u voor de eerste keer wilt inloggen in het abonnementensysteem, dient u eerst een account aan te maken. Kies hiervoor rechtsboven in het scherm voor de optie ‘Aanmelden’.

Na aanmelden verschijnt het volgende invulscherm:

Nadat alle benodigde gegevens gevuld zijn en u heeft gekozen voor ‘Aanmelden’, ontvangt u op het opgegeven mailadres een link waarmee het account geactiveerd kan worden.
Na activatie van het account kan worden gekozen voor ’Inloggen’.

U ziet dan uw contactgegevens en de producten waarop u een abonnement af kunt sluiten. Via de knop ‘Abonneren’ kunt u per product een abonnement aanvragen.

In het vervolgscherm geeft u per abonnement aan voor hoeveel gebruikers (of devices) u toegang wilt verlenen. Kies vervolgens voor ‘Abonneren op XBRLreports ……..’ .

Op dezelfde manier kunt u een abonnement afsluiten op de XCM (communication manager) of een ander product van XBRLreports.